Workshops 

Het hele jaar rond worden er in het gezellige, stijlvolle Atelier creatieve workshops georganiseerd door Evelien en Christel. De Blommenhoeve laat zich hiervoor graag inspireren door de seizoenen en trends. In lijn met onze naam wordt er vaak met ‘blommen’ gewerkt. Bij alle workshops serveren we vooraf koffie en thee met een lekkernij. Er is qua invulling en aankleding van een workshop veel mogelijk op de Blommenhoeve. Een workshop kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een high tea, dinerbuffet of een uitgebreide BBQ.

Geïnspireerd door seizoenen, trends en feestdagen kunnen in het Atelier van de Blommenhoeve allerlei creatieve workshops gevolgd worden. Er worden dan mooie geurige kransen en bloemstukken van verse materialen gemaakt die je in kan laten drogen. Deze workshop is voor iedereen geschikt ook al heb je geen groene vingers. Deze inspirerende workshops zijn altijd gezellig en snel volgeboekt. In het Atelier zijn er tijdens de workshops en de BOERenMARKT mooie accessoires voor binnen en buiten verkrijgbaar.Wij verzorgen ook prive-workshops voor verjaardagen of vrijgezellenfeesten. Minimaal 10 personen. Mail naar atelier@deblommenhoeve.nl voor meer informatie.

 

 

Tijden workshops:
Avond is van 20.00 tot ± 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Ochtend is van 10.00 tot ± 12.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

 

 

Algemene informatie

Een half uur voor aanvang van de workshop staat er in ons Atelier de koffie en thee klaar met wat lekkers.

Als u zich opgeeft voor een workshop dan rekenen we op u. U kunt uw aanmelding tot 7 dagen van te voren kosteloos annuleren. Bent u korter dan 7 dagen vantevoren niet in de gelegenheid om te komen dan mag u iemand anders regelen of wij maken het stuk voor u. Dit is in verband met het inkopen van de materialen. We hopen op uw begrip.

Parkeren is mogelijk op eigen terrein. U kunt bij ons PINNEN.

Heeft u nog andere vragen stel ze via het inschrijfformulier.