Locatieverhuur

Ook voor een sfeervol besloten (familie)feestje, een inspirerende bedrijfstraining of vergadering kunt u op de Blommenhoeve terecht. In een landelijke omgeving, midden tussen het groen van de uitgestrekte Eempolder, biedt onze in stijl gerenoveerde, voormalige kalverenschuur ruimte voor een klein of groter samenzijn.

Zowel voor een kleinschalig feestje als voor een zakelijke bijeenkomst is er veel mogelijk. De catering kan door de Blommenhoeve volledig naar wens worden ingevuld, evenals de organisatie van een leuke, aanvullende activiteit. Hierbij kunt u denken aan een rondrit met de koets, een natuurexcursie in de polder met een IVN gids, een creatieve workshop of een muzikale omlijsting van uw diner of borrel door bijvoorbeeld een echte troubadour.

Tevens zijn er leuke combinatie arrangementen samen te stellen met bijvoorbeeld een bezoek aan de Theetuin of de weelderige tuinen van ’t Landje.

Voor zakelijke verhuur beschikt de ruimte over een flip-over en een groot beamerscherm. Aanvullende apparaten of benodigdheden kunnen door de Blommenhoeve op aanvraag worden verzorgd.

Doordat wij alles op maat verzorgen op de Blommenhoeve kunt u voor een prijsindicatie het beste contact met ons opnemen.

Bel of mail ons dus voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!