Locatieverhuur

In een landelijke omgeving, midden tussen het groen van de uitgestrekte Eempolder, biedt onze in stijl gerenoveerde, voormalige kalverenschuur ruimte voor een klein of groter samenzijn. Ook de in 2012 aangelegde grote tuin met natuurlijke vijver wordt daarbij betrokken. In de winter wordt de ruimte door een houtkachel verwarmd.

Prive
Sfeervolle besloten (familie)feestjes of bedrijfsuitjes worden door ons verzorgd. De ontvangst van gasten zou in de tuin kunnen beginnen met een bubbel en welkomstwoord of de bruidstaart kan daar worden aangesneden. Compleet met statafels, ballonnen en bloemen. De catering van ontbijt, lunch of dinerbuffet (Of bbq) kan door de Blommenhoeve volledig naar wens worden ingevuld, van eenvoudig tot luxe. Wij werken met zeer goede cateraars samen en gebruiken de producten van de BOERenMARKT standhouders. Wij verhuren de locatie van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur. Op zondag zijn we gesloten.

Ook kunnen wij de organisatie van een leuke, aanvullende activiteit verzorgen. Hierbij kunt u denken aan een creatieve (schilder)workshop in het Atelier of een natuurexcursie in onze mooie Eempolder met o.a. de huifkar van Zorgboerderij ‘t werckpaert uit Blaricum. Er kan een IVN gids meegevraagd worden. Een muzikale omlijsting van een feest kunnen wij ook regelen.

Tevens zijn er leuke combinatie arrangementen samen te stellen met bijvoorbeeld een bezoek aan de Theetuin of de weelderige tuinen van ’t Landje.

Zakelijk
Ook voor een inspirerende bedrijfstraining of vergadering kunt u bij de Blommenhoeve terecht. De ruimte beschikt over een beamer (te huur), een beamerscherm en ook over een flip-over. Ook een geluidsinstallatie met microfoon is aanwezig. De gehele catering van koffie/thee, lunch, en borrel kunnen door ons worden verzorgd. Doordat wij alles op maat verzorgen kunt u voor een prijsindicatie het beste contact met ons opnemen. Mail ons dus voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Hartelijke groet,
Ria Visser